Als officiële trouwlocatie kunt u in Locatie78 trouwen!

OFFICIËLE TROUWLOCATIE

IN HET MIDDEN VAN NEDERLAND

Welkom! Bruidspaar, ouders, getuigen of misschien wel lieve vrienden of familie die helpen zoeken naar een geschikte locatie voor jullie dag. Locatie78 is een mooie locatie in midden Nederland voor het diner, feest en of de receptie.

De drie zalen van Locatie78 (zaal 1.0 / 2.0 en 3.0) bieden ruimte aan maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. Zaal 2.0 en 3.0 zijn met elkaar verbonden door middel van een scheidingswand, samen vormen zij zaal 4.0. Kijk hier voor meer informatie over onze zalen.

Een huwelijksreceptie of feest is vaak niet compleet zonder muzikale omlijsting. Heeft u een DJ of band ingehuurd? Dat is voor ons geen probleem. Locatie78 heeft zelf ook alle techniek in huis om er een gezellige middag of avond van te maken.

Op zoek naar origineel (trouw)vervoer? Kijk eens op de Volkswagenbus! Lees ook recensies over Locatie78 van eerdere bruidsparen!

Wil je de sfeer van Locatie78 proeven? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

CULINAIRE INVULLING

OOK DE HAPJES & DRANKJES PERFECT GEREGELD

Wanneer uw gasten arriveren, ontvangen wij ze met een welkomstdrankje. En uiteraard serveren wij tijdens uw feest of receptie een breed assortiment aan dranken en diverse hapjes.

Wilt u ook bij ons komen dineren dan bespreken wij graag tijdens een kennismakingsgesprek samen met onze Chef-kok de culinaire mogelijkheden. Bij Culinair78 krijgt u een impressie van onze buffetten, diners en andere mogelijkheden. Het is ten slotte uw dag dus maken wij graag samen met u een culinaire invulling op maat!

Daarnaast hebben wij onze aantrekkelijke partyarrangementen voor ’s avonds, ook dit zijn voorbeelden van veel geboekte mogelijkheden. Maar eigen ideeën of een combinatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Er wordt ook regelmatig gekozen voor een combinatie tussen ons café-restaurant ’t Wapen van Bunnik (200 meter loopafstand) en Locatie78. Door bijvoorbeeld bij ’t Wapen van Bunnik in de verwarmde terrastuin uw receptie te houden en daarna bij Locatie78 te dineren en van de feestavond te genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Graag nodigen wij jullie dan ook uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en rondleiding door onze locatie om rustig alle wensen door te spreken.

Zo komen wij graag samen met u tot de perfecte invulling van uw trouwdag. Bekijk ook onze sfeerimpressie.

Naast het binnenlands gedistilleerde drankenassortiment bieden wij u de mogelijkheid om uw feestavond uit te breiden met diverse hippe mixdranken. Maak een keuze uit onze gin, rum of wodka mixdranken. Deze hippe mixen zijn op nacalculatie.

VRAAG HIER MEER INFORMATIE OVER TROUWERIJEN AAN

ALLE INFORMATIE OVER ONZE ZALEN, ETEN & DRINKEN, OPSTELLINGEN DIRECT IN JE MAILBOX!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden