WIJ ZORGEN ERVOOR DAT UW EVENEMENT TOT IN DE PUNTJES VERZORGD IS!

EVENEMENTEN BIJ LOCATIE78

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN.

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Wij zijn een geschikte locatie voor bijvoorbeeld uw product- of bedrijfspresentatie, lezing, congres, personeels- of leveranciersdag. Locatie78 is gelegen nabij de dorpskern van Bunnik, op loopafstand van landgoed de Niënhof en wandelpaden langs de Kromme Rijn. Wij bieden ruimte aan 10 tot maximaal 250 personen (sfeerimpressie), die volledig verzorgd aan uw evenement deel kunnen nemen. Wij regelen alles tot in de puntjes, u richt zich op de inhoud van uw evenement.

ONZE ZALEN

De vier zalen van Locatie78 bieden ruimte aan evenementen van 10 tot maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. Zaal 2.0 en 3.0 zijn met elkaar verbonden door middel van een scheidingswand, samen vormen zij zaal 4.0. Onze zalen bieden ruimte aan evenementen van 10 tot maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst.

Heeft u tijdens uw evenement audiovisuele middelen nodig voor een presentatie of muzikale omlijsting? Locatie78 heeft alle middelen in huis om er een geslaagd evenement van te maken. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met diverse leveranciers van outdoor en indoor activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken!

Wil je de sfeer van Locatie78 proeven? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

CULINAIRE INVULLING

Graag verzorgt ons team uw evenement tot in de puntjes, onze keukenbrigade staat te popelen om het uw gasten culinair naar de zin te maken. Van een luxe borrelplank, uitgeserveerd gangen diner, zomerse barbecue of een veelzijdig buffet; wij verzorgen dit met liefde voor het vak en de zorgvuldig gekozen producten. Deze passie proeft u terug in de culinaire invulling van uw evenement!

VRAAG HIER MEER INFORMATIE OVER EVENEMENTEN AAN

ALLE INFORMATIE OVER DE ZALEN, OPSTELLINGEN EN MOGELIJKHEDEN. DIRECT IN JE MAILBOX!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden