Locatie78 reviews

Wij ontvangen regelmatig positieve reviews van onze gasten. Deze reviews ontvangen wij per e-mail, maar ook via ons reserveringssysteem Resengo.

Gast (5 september 2019)

Wat een leuke locatie om een dag te verblijven! Zeer smaakvol ingericht. Je geniet de hele dag van de sfeervolle ambiance waarin je verblijft! De lunch was gevarieerd. Smakelijke soep, diverse overheerlijke salades en samengestelde gezonde broodjes. S,middags verwend worden met koffie, thee een chocolade. Pure verwennerij voor ons vrouwen.
Jammer dat de apparatuur het even liet afweten waardoor we geen filmpje konden bekijken. Maar ook hier werd zorgvuldig gehandeld. Kortom : zeer aanbevolen om gebruik te maken van locatie 78!

Gast (2 september 2019)

Vrijdag 30 augustus was ik voor een trainingsdag in locatie 78. Wat me opviel was de super lekkere lunch. Zo fijn… vier van die hele grote lekkere salades, twee soorten soep en hele lekkere luxe broodjes. Dat zie je bij veel andere luxe locaties niet, en ik heb er erg van genoten!

Gast (26 augustus 2019)

Zaterdag 24 augustus hebben we mijn 60 ste verjaardag gevierd in Locatie 78, zaal 3.0. Het was een groot succes. Dat begon al bij de eerste verkennende gesprekken met Toon in maart. Het voorstel van een “walking dinner” ipv een buffet, vanwege de grotere dynamiek, was een schot in de roos. Door het 7 gangen diner in vegetarische vorm aan te bieden, waren onze gasten blij verrast, temeer daar de kwaliteit van het diner werkelijk als voortreffelijk werd ervaren.

De mogelijkheid van een wijnproeverij vooraf werd door ons met beide handen aangegrepen, waardoor er heerlijke en goede wijn geserveerd werd. De overige details zoals versiering, decoratie, geluid-en lichtsysteem, aankleding buitenterras etc. leverde geen enkel probleem op, integendeel alles was mogelijk. Zo niet, dan werd er een goede oplossing bedacht/gevonden. De avond (van 17.00 tot 00.30) verliep fantastisch, vooral ook doordat Fleur als professionele gastvrouw de zaakjes goed op orde had. De bediening was zondemeer vriendelijk en attent en bijna onzichtbaar maar op elk gewenst moment aanwezig.

Ook de (financiele) afronding verliep goed. Geen onverwachte tegenvallers, alle afspraken werden in goed vertrouwen nagekomen. Kortom, een absolute aanrader: een zeer prettige zaal, een fantastische chef-kok en een uitstekende gastvrouw met een professioneel team. Hulde aan Toon en Fleur en dank voor een onvergetelijke avond.

Gast (6 juni 2019)

Onze complimenten voor de kok, voor Fleur (indrukwekkend hoe soepel zij alles weet te organiseren, overzicht te houden en dan ook nog zo aardig kan blijven tegelijkertijd) en voor alle mensen die hielpen én hoe jullie alles georganiseerd hadden voor ons op 06-06-‘19!

Het weer zat natuurlijk mee en bij jullie ging het ook allemaal zo fijn!

Over het geweldige (grotendeels vegetarische) menu regende het trouwens complimenten. Dat zag er EN prachtig uit, EN smaakte super. Ook de mensen die koolhydraatarm eten konden nu eens kiezen. Daar waren ze blij verrast over.

We hebben een supermooie trouwdag en twintig-jaar-bij-elkaar-feest gehad en alleen maar genoten van alles. En tot slot nog mijn (onze) dank voor jullie prachtige boeket! Dat het ook nog eens in mijn lievelingskleuren was, kwam mooi uit

Gast ( 21 maart 2019)

Mooie zaal, overzichtelijk en prima beamer en scherm!
Prijs en kwaliteit perfect. Uitstekende lunch!

Gast (12 april februari 2019)

Uitstekend gastvrouw schap.
Plezierige ruimte met alle faciliteiten en waar je gemakkelijk binnenloopt.

Gast (8 januari 2019)

De communicatie en vooraf gemaakte afspraken zijn heel goed ervaren.
Superservicegericht.
In de zaal naast ons was een tweede event gereserveerd, maar hier hebben we absoluut geen hinder van gehad.
De lunch was goed en is geruisloos binnen gebracht.
Als het aan ons ligt komen we hier zeker nog eens terug!

Gast (12 december 2018)

Mooie zaal, overzichtelijk en prima beamer en scherm! Prijs en kwaliteit perfect. Uitstekende lunch!

Gast (3 december 2018)

Geweldige locatie, voldoende parkeergelegenheid. Uitstekend eten.

HEEFT U OOK EEN REVIEW OVER LOCATIE78?

DIE ONTVANGEN WIJ GRAAG! U KUNT DIE VIA ONDERSTAANDE FORMULIER STUREN.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

E-MAIL STUREN

LOCATIE

Burg. van der Weijerstraat 78
3981 EK Bunnik