ONZE KEUKEN

ONZE CHEF-KOKS LATEN U CULINAIRE GENIETEN !

Locatie78 verzorgt graag de volledige culinaire invulling van uw evenement, receptie of feest ter ere van uw huwelijk. Wanneer uw gasten arriveren, ontvangen wij ze met een welkomstdrankje en eventueel hapje. Maar wanneer uw evenement, receptie of feest eenmaal aan de gang is, willen uw gasten misschien nog wel iets meer eten. Wij hebben een breed scala aan diverse hapjes en fingerfood, van een warm bittergarnituur, luxe amuses met diverse vlees, vis en kaaslekkernijen tot goed gevulde borrelplank aan de bar.

Daarnaast verzorgen wij graag uitgeserveerde gangen diners, buffetten of bijvoorbeeld een avondvullend walking diner. Onze Chef-kok Danny neemt graag met u in een kennismakingsgesprek door wat uw wensen zijn en de mogelijkheden daar toe. Danny en zijn team zijn frans georiënteerde, maar koken ook graag met een knipoog naar de mediterraanse en oosterse keuken! Bij de dinerbuffetten vertellen zij vol passie over de producten en gerechten die de gasten gaan nuttigen, wie wil dat nou niet een heerlijk stukje mals biefstuk of beenham van ’t blok gesneden door de Chef met bijpassende sauzen. Ook tijdens de uitgeserveerde diners zullen de koks aan tafel komen om de gerechten toe te lichten.

Heeft u speciale wensen, ideeën of diëten in de groep? Uiteraard denken wij met u mee over wat het beste past bij uw activiteit. Wij houden van een uitdaging!

Wil je de sfeer van Locatie78 proeven? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

Catering (op locatie)

Onze gastvrijheid en flexibiliteit gaat tot ver buiten de deuren van Locatie 78. Van een goed verzorgde borrel met bediening bij u op kantoor tot een prachtig gestylde bruiloft met alle benodigde materialen en catering in het bos. Met enthousiasme en passie voor het horeca vak zijn u graag van dienst!

 • Hapjes
 • Lunches
 • Dagschotels en buffetten
 • Koks en bediening
 • Drankjes
 • Decoratie
Vraag direct de uitgebreide brochure aan

VRAAG HIER INFORMATIE OVER ONZE KEUKEN AAN

ALLE INFORMATIE OVER LUNCH, DINER, CATERING ETC. DIRECT IN JE MAILBOX!

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden

  E-MAIL STUREN

  BEL ONS

  LOCATIE