LEES ONZE RECENSIES!

BEKIJK WAT ONZE BRUIDSPAREN OVER LOCATIE78 VERTELLEN.

Floor & Wouter

“Het was een prachtige dag met twee prachtige locaties. De tweede locatie was Locatie78. Hier vond het diner en feest plaats. De locatie was de gehele tijd zeer meedenkend en flexibel. Mochten de locatie de dag van te voren zelf versieren, omdat we dat graag wilde. Op de dag zelf was alles tiptop geregeld. Het eten was verrukkelijk en meer als voldoende. Savonds was het feest en ook daarin was de sfeer super. Het personeel was top. Communicatie was goed en ze zijn zeer vriendelijk. Al met al, hebben wij een top dag gehad en raden locatie78 te Bunnik zeker aan bij feesten, partijen maar vooral bruiloften!”

Paul & Gina

“We hebben een geweldige dag bij Locatie78 gehad – receptie, diner en feest er na.
Wat ons opviel die dag was hoe gemakkelijk alles verliep en hoe vriendelijk het personeel was – iedereen met een glimlach, alles liep perfect met het programma; ook voor ons feest was de organisatie bereid om andere bij behorend zaken te regelen – alles was bespreekbaar en helder gecommuniceerd – qua prijs hebben ze alles tot in de puntjes uitgerekend en afgesproken; voor ons als bruidspaar hadden we heel de dag geen zorgen – we hadden ook een mp3 met eigen muziek voor de receptie gebruikt; bruidstaart door een andere leverancier eerder op die dag geleverd en stond al klaar toen iedereen aan kwam bij de receptie; een microfoon voor speeches, diner was sfeervol en de aangeraden DJ zorgde voor een bruisend feest – in het kort alles tot in de puntjes geleverd; en een zeer gelukkig bruidspaar.”

 Stephan & Elise

“Wij hebben een superdag gehad bij jullie! Alles was in de puntjes verzorgd en nog beter dan wij ooit hadden verwacht. De barbecue was spectaculair en iedereen vond het heerlijk. Complimenten aan het personeel voor alle goede zorgen en geduld. Wij genieten voorlopig nog door van onze super mooie bruiloft! Nogmaals bedankt!”

* Tip: Voor elk budget zijn er mogelijkheden, Stephan & Elise hebben gekozen voor een groots barbecue buffet voor alle 100 dag gasten. Het was prachtig weer dus hebben wij buiten een gezellige terras tuin gecreëerd  met een springkussen voor de kids en lange Italiaanse tafels voor het diner.

Rick en Marjolein Grootendorst

“Wij hebben onze bruiloft gevierd in locatie 78. receptie, diner en feest. Hier zij wij ontzetten enthousiast over. Het contact vooraf verliep erg gemakkelijk en gastvrij. Er werd zowel door Desirée als door de kok erg goed meegedacht over de mogelijkheden die er waren en wat wij wilde. Eigenlijk konden we alle kanten op. Het was bij aankomst allemaal in orde en alles stond klaar zoals afgesproken.

Het personeel was erg vriendelijk en oplettend. De kok achter de dinertafel was erg origineel en leuk, het diner was heerlijk en meer dan genoeg. Het feest op locatie 78 was ontzettend leuk, mooie locatie, sfeervol en voor ons perfect qua ruimte (zo’n 115 gasten). Personeel liep meer dan genoeg rond, we hebben van onze gasten alleen maar goede berichten gehoord! Locatie 78 raden we zeker aan jullie aan want mede dankzij locatie 78 hebben we een ontzettend gezellige, leuke en mooi dag gehad!!! Nogmaals ontzettend bedankt!”

OOK TROUWEN BIJ LOCATIE78?

VRAAG DAN MEER INFORMATIE AAN, DAN BESPREKEN WE ALLE OPTIES!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden