Band, DJ, presentatie of video nodig? Wij regelen het graag!

FEESTLOCATIE

IN HET MIDDEN VAN NEDERLAND

Bent u op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Utrecht (midden Nederland)? Wij zijn een geschikte locatie voor uw (bedrijfs)feest. Locatie78 is gelegen nabij de dorpskern van Bunnik, op loopafstand van landgoed de Niënhof en wandelpaden langs de Kromme Rijn. Wij hebben de mogelijk tot het houden van feesten van 10 tot maximaal 250 personen. Deze zijn volledig verzorgd, ook op culinair gebied! Wij regelen alles tot in de puntjes zodat u van uw feest kunt genieten.

Heeft u tijdens uw feest audiovisuele middelen nodig voor een presentatie of muzikale omlijsting? Locatie78 heeft alle middelen in huis om er een geslaagd evenement van te maken. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met diverse leveranciers van outdoor en indoor activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken! Wilt u meer weten over onze zalen? Bekijk hier meer informatie over onze zalen.

Verder werken wij samen met feestspecialisten.nl voor speciale themafeesten. Denk aan de “ik hou van Holland quiz” of het “James Bond 007” feest. Bekijk op de website van feestspecialisten de opties. Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Wil je de sfeer van Locatie78 proeven? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

Naast het binnenlands gedistilleerde drankenassortiment bieden wij u de mogelijkheid om uw feestavond uit te breiden met diverse hippe mixdranken. Maak een keuze uit onze gin, rum of wodka mixdranken. Deze hippe mixen zijn op nacalculatie.

VRAAG HIER MEER INFORMATIE OVER FEESTEN AAN

ALLE INFORMATIE OVER FEESTEN EN DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN. DIRECT IN JE MAILBOX!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden