Locatie78 in Bunnik (Utrecht)

Nieuws

Update Restyling 2017

Posted on

Wij gaan Restylen rond de zomer van 2017!

Hierbij een nieuwe update over het plan, zie op de afbeelding de schets voor de nieuwe bar in de Julianazaal. Ziet u het al voor u.. heerlijk borrelen aan deze prachtige bar met een fijn gezelschap.

Wij denken graag met u mee.. voor u het weet is het alweer zover dus zet alvast de zaal in optie voor uw bijeenkomst zo weet u zeker dat de ruimte vrij is op de door u gewenste dag.

bar-julianazaal

Meer informatie over de restyling, onze zalen en mogelijkheden? contact ons via info@locatie78.nl of 030 636 5328.

Locatie 78 nieuwe stijl

Posted on

Locatie78 krijgt een make over!

Eind vorig jaar zijn er plannen gemaakt om in 2017 de locatie helemaal te restylen en moderniseren. Dit met behulp van een enthousiast jong team die gespecialiseerd is in het restylen van grote ruimtes in horecagelegenheden en met een oog voor prachtige details.

Er is gekozen voor een natuurlijk kleurenpalet, beton, constructiestaal, prachtig behang, leer, mooie stoffen en diverse soorten hout om een warme en prettige sfeer te creëren voor zowel onze zakelijke als particuliere gasten. Wij hebben alle vertrouwen in het team en houden u graag op te hoogte via onze social media kanalen: Facebook, Instagram en Linked in.

De restyling zal plaats vinden rond april in een rustige week zodat onze boekers en hun gasten hier geen hinder van zullen onder vinden. Bent u ook zo benieuwd naar eind resultaat? Heeft u vragen over de restyling of over een boeking kunt u contact opnemen via info@locatie78.nl

stijl

 

 

 

Wij zijn een officiële trouwlocatie per 1 januari 2017!

Posted on

Leuk nieuws!

Wij zijn een officiële trouwlocatie per 1 januari 2017 dus wij kunnen een totaal verzorgde dag bieden voor bruidsparen en hun gasten. Ook een combinatie met ons restaurant ’t Wapen van Bunnik behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie? neem contact op via het contactformulier.

bruidspaar