Locatie78 in Bunnik (Utrecht)

Keuken

1 culinair 78 2
1 culinair 78
Locatie 78 Vergaderen Evenementen Trouwen in Bunnik
bruidstaart

 

Locatie78 verzorgt graag de volledige culinaire invulling van uw evenement, receptie of feest ter ere van uw huwelijk. Wanneer uw gasten arriveren, ontvangen wij ze met een welkomstdrankje en eventueel hapje. Maar wanneer uw evenement, receptie of feest eenmaal aan de gang is, willen uw gasten misschien nog wel iets meer eten. Wij hebben een breed scala aan diverse hapjes en fingerfood, van een warm bittergarnituur, luxe belegde amuses met diverse vlees, vis en kaaslekkernijen tot goed gevulde borrelplank aan de bar.

Daarnaast verzorgen wij graag uitgeserveerde gangen diners, buffetten of bijvoorbeeld een avondvullend walking diner. Onze Chef-kok Danny neemt graag met u in een kennismakingsgesprek door wat uw wensen zijn en de mogelijkheden daar toe. Danny en zijn team zijn frans georiënteerde, maar koken ook graag met een knipoog naar de mediterraanse en oosterse keuken! Bij de dinerbuffetten vertellen zij vol passie over de producten en gerechten die de gasten gaan nuttigen, wie wil dat nou niet een heerlijk stukje mals biefstuk of beenham van ’t blok gesneden door de Chef met bijpassende sauzen. Ook tijdens de uitgeserveerde diners zullen de koks aan tafel komen om de gerechten toe te lichten.

Onderstaand treft u onze buffetten en andere mogelijkheden. Heeft u speciale wensen, ideeën of diëten in de groep? Uiteraard denken wij met u mee over wat het beste past bij uw activiteit. Wij houden van een uitdaging!

dessert   Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

Catering 78

Ons team verzorgt graag de catering voor uw zakelijke of particuliere evenement! Van een schaal luxe hapjes, lunch of daghap tot een totaal verzorgde bruiloft op de door u gewenste locatie! Interesse in meer informatie? Kijk verder bij “Catering 78”.