Locatie78 in Bunnik (Utrecht)

Evenementenlocatie

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Wij zijn een geschikte locatie voor bijvoorbeeld uw product- of bedrijfspresentatie, lezing, congres, personeels- of leveranciersdag. Locatie78 is gelegen nabij de dorpskern van Bunnik, op loopafstand van landgoed de Niënhof en wandelpaden langs de Kromme Rijn. Wij bieden ruimte aan 10 tot maximaal 250 personen, die volledig verzorgd aan uw evenement deel kunnen nemen. Wij regelen alles tot in de puntjes, u richt zich op de inhoud van uw evenement.

1 Barbara feest
Oranjezaal-1
Julianazaal 1
Burg.v.d.weijerzaal

 

Zalen


De drie zalen van Locatie78 (de Barbarazaal, de Julianazaal en de Burgemeester van der Weijerzaal) bieden ruimte aan evenementen van 10 tot maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. De Julianazaal en de Barbarazaal zijn met elkaar verbonden door middel van een scheidingswand, samen vormen zij de Oranjezaal. Kijk voor een sfeerimpressie van onze ruimtes bij Zalen bieden ruimte aan evenementen van 10 tot maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. De Julianazaal en de Barbarazaal zijn met elkaar verbonden door middel van een scheidingswand, samen vormen zij de Oranjezaal. Kijk voor een sfeerimpressie van onze ruimtes bij Zalen.

Heeft u tijdens uw evenement audiovisuele middelen nodig voor een presentatie of muzikale omlijsting? Locatie78 heeft alle middelen in huis om er een geslaagd evenement van te maken. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met diverse leveranciers van outdoor en indoor activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Culinaire invulling


Graag verzorgt ons team uw evenement tot in de puntjes, onze keukenbrigade staat te popelen om het uw gasten culinair naar de zin te maken. Van een luxe borrelplank, uitgeserveerd gangen diner, zomerse barbecue of een veelzijdig buffet.. zij verzorgen dit met liefde voor het vak en de zorgvuldig gekozen producten. Deze passie proeft u terug in de culinaire invulling van uw evenement!

Graag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden samen door te nemen. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier bij Contact dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook mailen naar info@locatie78.nl of telefonisch contact opnemen met 030 636 53 28.

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Goede bereikbaarheid vanaf A12 en met het openbaar vervoer
  • Gelegen aan prachtig wandelgebied langs Kromme rijn
  • Nabij dorpscentrum
  • WIFI