Feestlocatie (partycentrum) in Bunnik (Midden Nederland / regio Utrecht)

Onze feest- en partyarrangementen

Locatie78 heeft verschillende zalen beschikbaar. Hierdoor kunt u met groepen van 10 tot maximaal 250 personen bij ons terrecht. Afhankelijk van de opstelling en zaalindeling zijn wij de perfecte feestlocatie / partycentrum in regio Utrecht.

Door de centrale ligging, in midden Nederland, is Locatie78 een zeer geschikt onderkomen voor het vieren van verjaardagen, trouwerijen, feesten, partijen, familiediners en borrels.
Wij beschikken over een prachtige ruime locatie waar deze verschillende evenementen gevierd kunnen worden. Door onze goede ligging (nabij de autosnelwegen A27 / A12) zijn wij zeer goed bereikbaar. Ook via openbaarvervoer is onze locatie goed te bereiken. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein of in de directe omgeving.

Omdat er veel mogelijk is bij Locatie78 op het gebied van feesten en partijen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Wij weten dat het vaak maatwerk is, dus neem uiteraard contact met ons op voor uw specifieke wensen. Uit ervaring weten wij dat alles mogelijk is bij ons, geen vraag is ons vreemd. Naast deze feestarrangementen zijn er ook nog veel andere zaken mogelijk zoals het verzorgen van een DJ, lichtopstellingen, dansavonden, feestaankleding etc. Neem dus graag contact met ons, wij helpen u graag verder met het verzorgen van uw feest in onze mooie feestlocatie in Bunnik.

“Bij onderstaande arrangementen zijn we uitgegaan van een 3 uurs arrangement voor elk extra uur berekenen wij €6. Uitbereidingen zijn uiteraard mogelijk, neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.”

Prijzen zijn inclusief btw ( voor particulieren)

Het is niet mogelijk om de zalen te huren zonder arrangement.

Zaal 1.0
Zaal 1.0 | Locatie78
Zaal 2.0
Zaal 2.0 | locatie78
Zaal 3.0
Zaal 3.0 | Locatie78

DIRECT RESERVEREN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN

RESERVEER DIRECT OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden

    E-MAIL STUREN

    LOCATIE

    Burg. van der Weijerstraat 78
    3981 EK Bunnik