Locatie78 in Bunnik (Utrecht)

Zalen

De drie zalen van Locatie78 (de Oranjezaal, de Julianazaal en de Burgemeester van der Weijerzaal) bieden ruimte aan 20 tot maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst.

 

1. Zalen - Burg.v.d.weijer
1. Zalen- Barbarazaal
1. opvulling 2
Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

 

De Burgemeester van der Weijerzaal

De Burgemeester van der Weijerzaal is geschikt tot 90 personen in feest opstelling en geschikt tot 60 personen in diner vorm (Klik hier voor een foto impressie).

De Julianazaal

De Julianazaal is geschikt tot 120 personen in feest opstelling en geschikt tot 100 personen in diner vorm (Klik hier voor een foto impressie).

De Barbarazaal

De Barbarazaal is geschikt tot 90 personen feest opstelling en geschikt tot 70 personen in diner vorm (Klik hier voor een foto impressie).

De Oranjezaal

De Oranjezaal is geschikt tot 250 personen feest opstelling en geschikt tot 180 personen in diner vorm (Klik hier voor een foto impressie).

 

Over Locatie78


Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in BunnikOp een steenworp afstand van Utrecht ligt Locatie78, een modern zalencentrum in het centrum van Bunnik. Locatie78 is uitermate geschikt als trouwlocatie, vergaderlocatie of evenementenlocatie. Locatie78 heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A12, heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen met ons te bespreken. Wij laten u graag van onze veelzijdigheid en gastvrijheid genieten!