Locatie78 in Bunnik (Utrecht)

Trouwen

Welkom! Bruidspaar, ouders, getuigen of misschien wel lieve vrienden of familie die helpen zoeken naar een geschikte locatie voor jullie dag. Locatie78 is een mooie locatie in midden Nederland voor het diner, feest en of de receptie.

1 Oranjezaal trouwen 2
1. opvulling 4
1. opvulling 1
1 trouwlocatie 78 entree

 

Trouwzalen


Trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78De drie zalen van Locatie78 (de Oranjezaal, de Julianazaal en de Burgemeester van der Weijerzaal) bieden ruimte aan maximaal 250 personen, afhankelijk van de opstelling en zaalindeling die u wenst. De Julianazaal en de Barbarazaal zijn met elkaar verbonden door middel van een scheidingswand, samen vormen zij de Oranjezaal. Kijk voor een sfeerimpressie van onze ruimtes bij “Zalen”.

Een huwelijksreceptie of feest is vaak niet compleet zonder muzikale omlijsting. Heeft u een DJ of band ingehuurd? Dat is voor ons geen probleem. Locatie78 heeft zelf ook alle techniek in huis om er een gezellige middag of avond van te maken.

 Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

De Oranjezaal


Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

De Julianazaal


Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

De Burgermeester van der Weijerzaal


Culinaire invulling:


Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik

Wanneer uw gasten arriveren, ontvangen wij ze met een welkomstdrankje. En uiteraard serveren wij tijdens uw feest of receptie een breed assortiment aan dranken en diverse hapjes. Wilt u ook bij ons komen dineren dan bespreken wij graag tijdens een kennismakingsgesprek samen met onze Chef-kok de culinaire mogelijkheden. Bij Culinair78 krijgt u een impressie van onze buffetten, diners en andere mogelijkheden. Het is ten slotte uw dag dus maken wij graag samen met u een culinaire invulling op maat!

Daarnaast hebben wij onze aantrekkelijke partyarrangementen voor ’s avonds, ook dit zijn voorbeelden van veel geboekte mogelijkheden. Maar eigen ideeën of een combinatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Er wordt ook regelmatig gekozen voor een combinatie tussen ons café-restaurant ’t Wapen van Bunnik (200 meter loopafstand) en Locatie78. Door bijvoorbeeld bij ’t Wapen van Bunnik in de verwarmde terrastuin uw receptie te houden en daarna bij Locatie78 te dineren en van de feestavond te genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Graag nodigen wij jullie dan ook uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en rondleiding
door onze locatie om rustig alle wensen door te spreken. Zo komen wij graag samen met u tot de
perfecte invulling van uw trouwdag. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier bij Contact dan ontvangt u 24 uur een reactie van ons. U kunt ook mailen naar info@locatie78.nl of telefonisch contact opnemen met

Lees hier de recensie van : Floor & Wouter, 01-09-2016

floor-en-wouter-1
Onze bruiloft vond plaats op 01-09-2016. Het was een prachtige dag met twee prachtige locaties. De tweede locatie was Locatie78. Hier vond het diner en feest plaats. De locatie was de gehele tijd zeer meedenkend en flexibel. Mochten de locatie de dag van te voren zelf versieren, omdat we dat graag wilde. Op de dag zelf was alles tiptop geregeld. Het eten was verrukkelijk en meer als voldoende. Savonds was het feest en ook daarin was de sfeer super. Het personeel was top. Communicatie was goed en ze zijn zeer vriendelijk. Al met al, hebben wij een top dag gehad en raden locatie78 te Bunnik zeker aan bij feesten, partijen maar vooral bruiloften!

Lees hier alle recensies!


Lees hier de recensie van : Paul & Gina, 05-05-2016

paul-en-gina-2
We hebben een geweldige dag bij Locatie78 gehad – receptie, diner en feest er na.
Wat ons opviel die dag was hoe gemakkelijk alles verliep en hoe vriendelijk het personeel was – iedereen met een glimlach, alles liep perfect met het programma; ook voor ons feest was de organisatie bereid om andere bij behorend zaken te regelen – alles was bespreekbaar en helder gecommuniceerd – qua prijs hebben ze alles tot in de puntjes uitgerekend en afgesproken; voor ons als bruidspaar hadden we heel de dag geen zorgen – we hadden ook een mp3 met eigen muziek voor de receptie gebruikt; bruidstaart door een andere leverancier eerder op die dag geleverd en stond al klaar toen iedereen aan kwam bij de receptie; een microfoon voor speeches, diner was sfeervol en de aangeraden DJ zorgde voor een bruisend feest – in het kort alles tot in de puntjes geleverd; en een zeer gelukkig bruidspaar.

Lees hier alle recensies!


Lees hier de recensie van : Stephan & Elise, 29-08-2015

elise en stephan 3
Wij hebben een superdag gehad bij jullie! Alles was in de puntjes verzorgd en nog beter dan wij ooit hadden verwacht. De barbecue was spectaculair en iedereen vond het heerlijk. Complimenten aan het personeel voor alle goede zorgen en geduld. Wij genieten voorlopig nog door van onze super mooie bruiloft! Nogmaals bedankt!

Lees hier alle recensies!


Lees hier de recensie van : Rick & Marjolein Grootendorst, 11-09-2015

Vergader- en trouwlocatie in Bunnik (Utrecht) - Locatie78 in Bunnik
Wij hebben onze bruiloft gevierd op 11 september 2015 in locatie 78. receptie, diner en feest. Hier zij wij ontzetten enthousiast over. Het contact vooraf verliep erg gemakkelijk en gastvrij. Er werd zowel door Desirée als door de kok erg goed meegedacht over de mogelijkheden die er waren en wat wij wilde. Eigenlijk konden we alle kanten op. Het was bij aankomst allemaal in orde en alles stond klaar zoals afgesproken.

Lees hier alle recensies!


Party arrangementen


Party-Arrangementen-2015